KONSULTATION

Vi hjälper till att förbättra er restaurang och barverksamhet. Vi bistår med kunskap och idéer och gör allt för att verksamheten ska funka bättre än idag.

Vi anser att ett yrke alltid ska utföras professionellt och med stil. Personal som kan hantera sitt yrke professionellt, säljer mer och klarar av mer folk och mer stress än den okunnige. Därmed sänker man personalkostnaderna och samtidigt inspirerar personalen att alltid utföra sitt arbete med hela hjärtat.

Alla borde vara yrkes stolta och göra allt för att lära sig så mycket det bara går och alltid ha som mål att utföra sitt arbeta professionellt. Det behövs alltid någon som inspirerar, någon som visar att detta yrke går att forma till något helt fantastiskt. Vi ger
personalen kunskap de inte har, så som serverings- och barteknik, teoretisk kunskap och en gnista passion.

 

UTBILDNINGAR

• Cocktailutbildning – Fördjupning i cocktailens värld, recept, ursprung, teknik och praktisk
mixing. Alla deltagare måste vara över 18år, obligatorisk legkontroll.

• Flairutbildning – Vill du lära dig grunderna eller fortsätta på en mer avancerad nivå? Vi erbjuder både och.

• Barteknik – Lär dig arbeta som ett proffs, vi tar bartekniken till en annan nivå. Allt från hur du hanterar dina verktyg och cocktails till teckenspråk.

 

EVENT

Vi bistår med personal och planering till privata och offentliga tillställningar. Bröllop, födelsedagskalas, klassfester, strandfester, svensexor, möhippor, tävlingar och temafester är några få exempel på fester och tillställningar som vi gärna hjälper till att planera och utföra.

Vi ser till att hålla ner kostnaderna och samtidigt öka kvalitén på er tillställning, allt för att ni ska få så mycket som möjligt för pengarna. För att få den där proffsiga touchen på festen krävs det att yrkes- män/kvinnor är med och planerar och utför jobbet.

Ta kontakt med oss på BarCore, så kan vi berätta mer.

Inga frågor är för dumma och inga jobb är för små, eller för stora!